По какъв начин да го пленим?

women dressesТова е много интересно питане, на което много девойки и често жени на средна възраст не съумяват да отговорят.

В днешно време многообразието от дамски дрехи съдейства на жените да се преборят в този недвусмислен ребус. Дамски дрехи и принадлежности, дамски панталонки, женски роклички, полички, шлифери, палта, женски връхни дрехи и какви ли не още дрехи и аксесоари се наблюдават в дрешника на всяка тачеща себе си жена. Действително въпросният асортимент би могъл да е от полза на дамите да завладеят сърцето на един господин и просто да се почувстват хубаво и на своето място.

Ако искате той да ви забележи не разчитайте на по-дълги женски панталонки, които са по-широки. Ако случайно зададете въпрос на конкретен мъж какво точно иска измежду джинси прилепнали по крака и по-широк панталон, то той без съмнение не би избрал 2-то. Ако случайно имахте възможност залагате на дънки, които ще са по прилепнали. Все пак ако попитаме господата какво реално изберат от дънки и къса пола, то пак коректният отговор ще е второто.

Ако искате да привлечете нужното внимание на господата взимайки предвид простичката истина, че те се радват на тялото на жената и колкото доста от него виждат, толкова по-хубаво и доста по-голям резултат ще притежават дрехите ви над него.

Така например е нужно да разчитате на женски полички с умалени номера или пък ексцентрична цепка.

Принципно нека те не бъдат много агресивни. Господата обичат дамските крачета, ето защо женски поли и скъсени рокли са за предпочитане, още повече в топлите летни дни. Късите панталони също така са ексцентрични и ви дават възможност да комбинирате разнообразни блузи с тях, туника, както и разнообразни варианти обувки с голям ток или може по-малки.

Ако говорим за обувки, представителите на силния пол несъмнено не са апатични към тях. Поради споменатата причина ако вие сте почитател на по-ниските обувки, но също така имате желание да впечатлите мъжете, вие би трябвало да носите обувки на висок ток. Безсъмнение те гарантирано ще се харесат на силния пол.

Съвсем друго което би могло да привлече цялото внимание към вас са блузите, като са по-отворени. Дадено деколте би могло да допадне на господата, но също така ако то е страшно голямо в такъв случай вие самата ще станете за подигравки и в замяна да накарате мъжете само да се заглеждат по вас в захлас ще постигнете погрешен ефект и сгрешено възприятие.

Сайта ни: виж тук