Украса за стая – самостоятелно си направи

home decorationАбсолютно всички знаем как дори една дребна декорация на стената (малка снимка, картина и дори часовник) е възможно да измени изгледа на абсолютно цялото помещение. Искам да ви кажа един много лесен начин да си направите оригинална стенна украса. Украса, която не бихте могли да си закупите в магазините, но която определено ще предизвика вниманието на гостите ви и ще допринесе усмивки по лицата на Вашите близки.

Какво ще ви е необходимо за изработката?

Вземете си парче бял картон, красиво листо от стайно или на друго растение (с размерите на картона), хартиено тиксо и спрей с цвят по избор – златно, синьо, червено – позовавайки се на цвета на интериора на стаята.

Как се извършва тази чудесна идея направи си сам? Не се притеснявайте, не е скъпо и никак трудно, имате нужда от няколко дреболии. Може и да ги нямате, не са много скъпи за бюджета.

Сложете картона върху найлон или парчета стар вестник, да не изцапате , когато използвате спрея. Използвайте хартиеното тиксо и облепете края на картона, образувайки рамка. Поставете листото над картона, дръжте го здраво и напръскайте със спрея. Оставете боята да засъхне и махнете листото. Хубаво отстранете тиксото от хартия и изчистете останките от боя под него, ако има такива.

Чудесно! Вградете изцяло новата си красива картина в красива рамка за картини и получавате красива и адски чудесна промяна за вашата стена. Окачете я в кухнята, хола или където решите, че е удобно. Където и да я закачите, значително ще освежи помещението и всеки един, влизащ в нея.

Можете спокойно да се радвате с Вашите деца, изработвайки заедно с тях настоящата прекрасна идея за апартамента или да я направите като оригинален подарък за рожден ден примерно.