Светодиодни ангелски очи

car tuningДизайна и формата на светлините правят колата различима от останалите. Едно от оригиналните решения за подчертаване на визията на леката кола и придаване на характерна и уникална особеност на силуета е вграждането на светлинки вид „Ангелски очи”.

Технологията е разработена в средата на 90-те години и до скоро се използваше само при фабрични модели. С навлизането на новите технологии и усъвършенстването на производствените процеси, напълно е възможно да се закупи отделен чифт ангелски очи, който по-късно да се инсталира на леката кола.

При избора на този тип крушчици е задължително да се провери съвместимостта и възможността за монтиране на въпросния модел лек автомобил както и с типа на фаровете, с които е снабден. Предоставят се и универсални рингове, създадени за много типове фарове, без да е наложително модификации и допълнително изрязване.

По същността си ангелските очи са обръчи с гъсто поставени във вътрешността си светодиоди, които опасват самия фар. Изработват се по 3 технологии – CCFL – използваща хладен катод, приличаща на луминисцентната светлина, LED – лед крушки и RGB – нова генерация “ангелски очи”, излъчващи два пъти по-ярка светлина при съпоставка с тази на CCFL варианта. Дължината на живота е до 100 хиляди часа! Излъчваната светлина е в много различни багри.

Възможно е да се слагат както на задните, така и на предните светлинни елементи на колата. Липсва проблем дали те ще бъдат употребявани в секцията на мигачите или фара.

Освен хубавия дизайн “ангелските очи” засилват и светлината на пътния участък, правещи ги освен украсителен и полезен елемент, улесняващ карането на автомобил през тъмната част от деня.

Приемливата цена и сравнително елементарния монтаж на по-голямата част от фаровете, създават “ангелските очи” все по-желан аксесоар за тунинг. Отлично решение за осъвременяване и освежаване на вашия лек автомобил.

Вижте още: https://autopro.bg/store/eksterior/tuning-ogledala