Как да изберете басейн с метална рамка – съвети от igra4ka.bg

Няма по-лесен начин от това да накараш децата си да излязат на вън през летните месеци от това да им купиш басейн.

Докато закупуването на детски басейн е скромна инвестиция, ползите са безкрайни. Наличието на басейн в задния ви двор означава, че не е нужно да събирате багажа и да шофирате никъде, за да закарате детето си на басейн.

басейн с метална рамка

Големите магазини са пълни с басейни с всякакви форми и размери, така че да изберете правилния за вашето семейство не е лесно решение.
Продължете да четете как да изберете правилния детски басейн и открийте най -добрите детски басейни за всяко семейство.

Съображения при избора на детски басейн

Има няколко неща, които трябва да знаете с изборът на басейн.
На първо място, бихме казали, че е добра идея да закупите басейн с метална рамка, защото е най-безопасен за едно дете.

Лесна употреба

Най -популярните детски басейни са надуваеми. Меките страни са приятни за притежание, ако се притеснявате, че вашето мъниче ще се нарани, и те се издуват и сгъват малки, за да позволят удобно съхранение. Надуваемите басейни обаче трябва да бъдат взривени, което в зависимост от размера на басейна може да отнеме значително време. Също така трябва да го изсушите и изсушите преди съхранение. Освен това една малка дупка може да развали забавлението.

Пластмасовите басейни са лесни за настройка и събаряне, но изискват място за съхранение, което много хора нямат. Твърдите пластмасови страни са потенциално опасни за децата.

Възраст и размер

Докато малък детски басейн за един човек може да побере бебе, малките деца се нуждаят от по-голям басейн. По -големите деца също биха могли да оценят басейн с екстри като водна пързалка или по -дълбок басейн. Изборът на подходящ за възрастта басейн е от съществено значение за безопасността и забавлението.

Най -добрите детски басейни

Басейн с метална конструкция 956 х 488 х 132см Bestway 56623, който може да го закупите от igra4ka.bg, е надуваем детски басейн е подходящ за бебета или по -големи деца.

Разполага с плитка зона за забиване, водна пързалка, чучури за вода и забавна стена от ананас за игра с включените пластмасови топки.

Джуниър слънчогледов басейн: наличен в Wayfair и Overstock Ако не искате да надувате и издувате басейн, този пластмасов басейн е много по -лесен и по -бърз за пълнене и почистване. Имайте предвид, че отнема повече място за съхранение, когато не се използва.

Надуваем басейн Сглобяем басейн с метална конструкция 412 х 201 х 122см Bestway – 56456B, е басейн, който има всички защити за безопастност за деца. Не изисква твърде много място и е идеален, ако имате по -малък двор.

Планирате ли да монтирате семеен забавен надземен басейн тази година?

Можете да избирате от широка гама от удобни за деца функции, които да добавите към дизайна на басейна. По-долу сме изброили някои от най-одобрените за деца характеристики на водата. Винаги имайте предвид обаче, че дори тези функции да са „подходящи за деца“, нищо не е 100% защитено от деца. Следователно, децата все още трябва да бъдат под наблюдението на възрастни през цялото време.
Детски басейн е фантастичен, за да позволи на вашето малко дете или малко дете да се разплиска и да се охлади. Дори и да имате басейн в пълен размер, детският басейн може да има смисъл, така че да имате по-малко, по-безопасно пространство, за да гледате детето си да играе и да се чувства освежено. Разбира се, искате висококачествен басейн, който е безопасен, докато все още е забавен.

Поддържането на детския басейн чист също е важно. Kiddie басейните нямат система за филтриране, която би имал обикновен басейн, така че е важно да използвате други методи, за да ги поддържате чисти. Стоящата вода може да привлече всякакви проблеми. Това се усложнява от навсякъде, където може да бъде проследено чрез посещение на същества, от насекоми до посетители на малки животни във вашия двор. Дори вашето дете може да остави след себе си малки организми, които ще процъфтяват поради водата.